ACAI mánia už aj u nás v kozmetickom salóne na predaj

30.09.2012 16:49

 

ACAI

Predstavte si miesto hlboko v amazonskom dažďovom pralese… nedotknutý, prírodou opradený organický ekosystém, kde sú pôdy bohaté na tmavé organické živiny a iné prvky; miesto nedotknuté chémiou a  znečistením, kde sa rastliny a živočíchy vyskytujú vo svojej čistej, prírodnej podobe, rastúc presne tak, ako zamýšľala matka príroda. Na takomto mieste, na brehoch rieky Amazonky, pokojne rastie naša palma,  neustále čerpajúc  bohaté živiny z pôdy a tvoriac zázračné malé fialové bobuľky. A práve z plodov tejto divo rastúcej  palmy Acai získavame prírodný výťažok  prítomný v celej širokej škále výrobkov ACAICO.

Açai (čítaj: asají) je lahodné brazílske bobuľovité ovocie tmavofialovej farby. Chuťou a vôňou pripomína čokoládu a lesné plody. Açai je ozajstný dar matky prírody. Rastie v amazonských dažďových pralesoch. Má bohatú špecifickú chuť a vysoké nutričné hodnoty. Açai oslovuje športovcov a zdravo žijúcich ľudí na celom svete.

Obsahuje najviac antioxidantov zo všetkých známych druhov ovocia, množstvo glykoproteínov, bielkovín, vlákniny a esenciálnych omega-6 a omega-9 mastných kyselín. Ovocie açai je považované za jednu z najzdravších potravín na našej planéte.

Domorodé kmene amazonskej džungle používali açai ako energetický povzbudzovač pri love a ako zdroj sexuálnej energie. Toto ovocie s vysokou energetickou hodnotou navyše pomáha budovať silný imunitný systém, bojovať s infekciami, ochraňovať srdce, udržiavať dobrú náladu a užiť si života.

Máme prvotriedne 100% organické plody Acai predávané v celej Európe. Všetky naše plody Acai majú pôvod Fair Trade a dovážajú sa priamo z amazonského dažďového pralesa.

ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity - absorpčná kapacita kyslíkových radikálov) Testovanie ORAC je vykonávané za účelom merania antioxidačných účinkov rôznych potravín. V štúdiách vzoriek açai je táto hodnota mimoriadne vysoká. Sto gramov čistého extraktu má hodnotu až 70 000 ORAC, čo je zatiaľ najviac zo všetkých skúmaných plodín. Na základe uvedeného sa považuje ovocie açai za najsilnejší prírodný antioxidant na svete.

Garantujeme najčistejšie a najúčinejšie  dostupné  produkty z ovocia ACAI.

Ľudia v celej európe dnes užívajú produkty od Acaimanie a sú zo dňa na deň zdravší ! 

Açaimania prináša tento zázrak prírody na Váš stôl.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Açai je absolútnym potravinovým hitom vďaka svojmu jedinečnému zloženiu. Hovorí sa o ňom ako o jednom z najkomplexnejších prírodných plodov z dôvodu vysokého obsahu:

 

antioxidantov 
vlákniny (viac ako 40 %)
nenasýtených mastných kyselín omega 6 a omega 9

ôsmich aminokyselín 
vitamínov: A, B1 (tiamín ), B2 ( riboflavín ), B3 ( niacín ), C, E ( tokoferol ), D
minerálnych látok: železa, kalcia, fosforu a draslíka, 
ktorý je najhodnotnejším minerálom v açai plodoch
bielkovin a proteínov v podobnom zložení ako má vajíčko

(nutričné hodnoty spracovaných metódou lyofilizovania, t.j. sušenia plodov mrazením).

 

ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity - absorpčná kapacita kyslíkových radikálov)

Testovanie ORAC je vykonávané za účelom merania antioxidačných účinkov rôznych potravín. V štúdiách vzoriek açai je táto hodnota mimoriadne vysoká. Sto gramov čistého extraktu má hodnotu až 70 000 ORAC, čo je zatiaľ najviac zo všetkých skúmaných plodín. Na základe uvedeného sa  ovocie açai považuje za najsilnejší prírodný antioxidant na svete.

ORAC je meranie vyvinuté vedcami z Tuftsovej univerzity v Oklahome. Toto meranie určuje ORAC-hodnotu jedla, schopnosť ničiť voľné radikály, a tým spomaľovať proces starnutia a posilňovať imunitu voči chorobám. Ministerstvo poľnohospodárstva USA odporúča príjem asi 5 000 jednotiek ORAC na deň pre dosiahnutie optimálneho zdravia. Žiaľ, priemerný človek získava len 20 % - 25 % odporúčanej dávky vo svojej dennej dávke potravín.

Tabuľka hodnôt antioxidačnej kapacity potravín - sušeného ovocia.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Prečo Açai


Je veľmi dobrým zdrojom energie pri psychickej a fyzickej záťaži

Açai používali domorodé kmene amazonskej džungle ako energetický povzbudzovač pri love a ako zdroj sexuálnej energie. Vysoko energetické ovocie im pomáhalo budovať silný imunitný systém, bojovať s infekciami, ochraňovať srdce, udržiavať dobrú náladu a užívať si život.

Podporuje imunitný systém

Prírodná kombinácia antioxidantov, esenciálnych mastných kyselín, aminokyselín a fytosterolov podporuje imunitný systém organizmu ako prirodzenú ochranu pred ochoreniami.

Açai redukuje hmotnosť a pomáha k efektívnejšiemu spaľovaniu tukov, čím pomáha udržiavať štíhlu a sexi postavu

Prírodná kombinácia antioxidantov, esenciálnych mastných kyselín, aminokyselín a fytosterolov v açai podporuje zlepšenie telesných funkcií, ľahšie spracúvanie potravy, lepšie trávenie a efektívnejšie spaľovanie tukov. Produkt Açaico je prírodná a bezpečná cesta ako schudnúť a vyzerať mlado. Dlhodobé užívanie produktu Açaico má za následok postupné a zdravé znižovanie hmotnosti.

Podporuje kardiovaskulárny systém a zvyšuje  jeho odolnosť

Esenciálne mastné kyseliny a antioxidanty v bobuliach açai bojujú proti srdcovým ochoreniam. Tie isté mastné kyseliny pomáhajú tiež pri vstrebávaní potrebných vitamínov A, E, D a K.

Znižuje hladinu cholesterolu v krvi

Esenciálne mastné kyseliny a antioxidanty v bobuliach açai bojujú so zlým cholesterolom (LDL), pričom zároveň zvyšujú dobrý cholesterol (HDL).

Predchádza nádorovým ochoreniam a výrazne pomáha pri ich liečbe

Açai je najsilnejší prírodný antioxidant a v tele sa správa ako zásadný zdroj energie. Je  potrebný pri posilňovaní buniek a  v boji s voľnými radikálmi. Voľné radikály sú veľmi malé molekuly, ktoré vznikajú ako nežiaduci produkt metabolizmu živých organizmov. Napádajú bunky v tele, poškodzujú DNA, a tým spôsobujú rôzne ochorenia. Existuje niekoľko výskumov, ktoré dokazujú  schopnosť açai bojovať s rakovinou.

Predchádza chorobám tráviaceho traktu a napomáha dobrému tráveniu

Açai obsahuje viac ako 40% vlákniny a jej dostatok má preventívny účinok proti rakovine hrubého čreva, pozitívne ovplyvňuje rýchlosť vstrebávania živín, zväčšuje objem trávenej potraviny, a tým predlžuje pocit sýtosti.Vláknina chráni aj pred vznikom cukrovky a iných metabolických chorôb, pomáha znižovať cholesterol.

Prečisťuje organizmus a zbavuje ho škodlivých látok

Nenasýtené mastné kyseliny majú schopnosť v krvnom obehu odbúravať nasýtené mastné kyseliny, ktoré sú príčinou toho, že sa cítime unavení a slabí.

Zvyšuje schopnosť koncentrácie, zlepšuje zrak

Açai obsahuje kyselinu linolovú (omega-6). Ľudské telo potrebuje esenciálne mastné kyseliny pre optimálnu funkciu všetkých orgánov, hlavne mozgu a očí. Açai zvyšuje sexuálnu energiu a pomáha telu vstrebávať dôležité vitamíny ako A, E, D a K.

Regeneruje svaly pri zvýšenej fyzickej aktivite pre športovcov

Ovocie açai je bohaté na aminokyseliny. Aby svaly správne fungovali a výkonnosť stúpala, potrebujeme aminokyseliny. Aminokyseliny v kombinácii s esenciálnymi mastnými kyselinami v açai pomáhajú spaľovať tuk efektívnejšie a svaly rastú rýchlejšie.

Predchádza obličkovým ochoreniam

Spomaľuje proces starnutia buniek a vyhladzuje vrásky

 

Vďaka pozitívnym účinkom na zdravie človeka je açai považované za jednu z najzdravších potravín na našej planéte.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Chudnite s açai

Medzinárodné štúdie preukázali, že ovocie açai patrí medzi najzdravšie potraviny na svete.
Obsahuje najvyššie množstvo antioxidantov, vlákniny a esenciálnych omega-6 a omega-9 mastných kyselín.
 
Odborník na zdravú výživu Dr. Nicholas Perricone označil açai v známej šou Oprah Winfrey ako potravinu číslo jeden, ktorá zlepšuje zdravie, spomaľuje starnutie a tvorí najlepší doplnok stravy pri znižovaní nadváhy. Zároveň pomáha udržiavať optimálnu hodnotu pH zdravého človeka.

Açaico je prírodná a bezpečná cesta ako schudnúť a vyzerať mlado. Dlhodobé užívanie produktov Açaico má za následok postupné a zdravé znižovanie hmotnosti.

Tak neváhajte a ochutnajte aj Vy Açaico!  Zístíte, že schudnúť a vyzerať mlado je tak jednoduché.